Vipavska.eu

Možina ostaja doma. Za šefa ostaja moteč. (Tvit meseca)

Čeprav je nacionalna RTVS skrčila program na minimum (kljub temu pa moramo plačevati enako visoko obvezno naročnino), ima vodstvo ogromno dela, ko gre za disipliniranje svojih zaposlenih. Generalni direktor Igor Kadunc ima skorajda popolno kontrolo nad vsemi člani “pluralno” izbranega programskega sveta, še vedno pa ga motijo oddaje, ki mu jih TVS tu in tam predvaja.

Dr. Jože Možina je te dni v karanteni doma. Po telefonu nam je zaupal, da mu je doma sicer lepo, ker je vsa družina zbrana, a hkrati težko, ker ne more obiskati svojih staršev v Dobravljah. Odpovedal je vse predstavitve svoje nove knjige, izjemne uspešnice, ki pa jo še vedno prodaja in pošilja po pošti. Kdor jo želi, jo lahko dobi, tudi s podpisom. Naročilnica je na njegovih spletnih straneh www.jozemozina.si.

Tvit meseca

Kljub izolaciji pa napadi nanj s strani različnih mnenjskih voditeljev in simpatizerjev zveze takoimenovanih borcev ne pojenjajo. Nanj se je spravil tudi generalni direktor Kadunc, zaradi enega tvita, ki ga objavljamo tukaj.

Moteči tvit Jožeta Možine

Dr. Jože Možina mu je odgovoril v daljšem javnem pismu, ki ga objavljamo v celoti:

Odprto pismo šefu RTVS

Deli z ostalimi

Ne spreglejte

Zapri mobilno stran