Site icon Vipavska.eu

Nova Vipavska je v tiskarni

Enajsta številka brezplačnika Vipavska, ubrana predpraznično zaradi bližajočega se dneva državnosti, je šla v tiskarno. V ponedeljek zvečer pa bo na pošti. Potem pa bo trajalo še nekaj dni, da bo ajdovska pošta dostavila Vipavsko na vse naslove. To včasih traja tudi po 14 dni, čeprav je vse vplačano vnaprej in bi morala dostav trajati največ pet dni.

V njej bo izredno zanimiv in aktualen intervju z dr. Tanjo Repič Slavič o pedofiliji. Naša družba se temu zločinu še ni dovolj postavila po robu, trdi priznana psihoterapevtka vipavskih korenin. V prilogi Slovenski rod bo tudi obširna kronika Rodbine Winkler, ki je bila zelo pomembna v slovenski zgodovini, saj iz nje izhaja več izjemnih politikov.

Vipavska bo poslana na vse domove v občinah Ajdovščina, Vipava in Komen. Brezplačno. Natisnjenih bo nekaj več kot 10.000 izvodov. Pravne osebe Vipavske ne dobivajo, lahko pa se na časnik naročijo.

V Vipavski je tudi priloga Slovenski rod na 16 straneh, ki je posvečena rodoslovju in družinski zgodovini.

Vipavsko lahko naročite tudi po pošti. Sprejemamo pa tudi naročila za časnik v E-obliki (format PDF), ki si ga lahko doma sami natisnete. Naročnina za štiri številke je 20 evrov.

Objavljamo nekaj vzorčnih strani.

 

DELITE
Exit mobile version