Site icon Vipavska.eu

Pohod za življenje

V Ljubljani bo v soboto, 3. oktobra, Pohod za življenje. Začel se bo ob 10.30 pred cerkvijo Sv. Jakoba v Ljubljani (Gornji trg 18) skozi mesto do Prešernovega trga.

V skladu s priporočili Inštituta za javno zdravje mora organizator javne prireditve razpolagati s podatki udeležencev prireditve, zato prosijo, da svojo udeležbo na shodu za življenje potrdite tako, da izpolnite tabelo oz. udeležbo potrdite na GSM: 041 260 277. Povezava za prijavo na Pohod za življenje 2020: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsfZEWQonFoZTKjFd_dMkvDUfRF1Xk8j4oeHJ5QFkKr_OuXQ/viewform

Udeležba na pohodu je brezplačna.

V pripravi na Pohod za življenje 2020 želijo, da se Slovenija poveže v molitvi za nerojene otroke z akcijo 700.000 Zdravih Marij za 700.000 umrlih nerojenih otrok v zadnjih 70 letih. Molitveni namen: “Za pokojne nerojene otroke”. Vodijo evidenco napovedanih in opravljenih molitev, da bodo vedeli, če so izpolnili cilj, zato vas prosijo, da na e-pošto: pohodzazivljenje@gmail.com sporočite, koliko molitev boste opravili vi, vaša družina, molitvena, zakonska skupina itn.

Organizatorji sporočajo: “Molitev je naš dar za pokojne nerojene otroke. Življenje nam je dano kot  Božji dar. Dobili smo ga zastonj, brez lastnega truda. Koliko lepega lahko naredimo drug za drugega, ker imamo življenje in ga imamo radi! Prihodnost Slovenije vidimo v veselju in spoštovanju do življenja. Do mater in očetov, ki gredo skozi preizkušnjo smrti nerojenega otroka zaradi splava, je nujen odnos največjega sočutja, država pa jim mora vsestransko pomagati,  Nerojeni otrok je človek in mu pripada pravica do življenja.

Večo namenu Pohoda za življenje 2020 si preberite na: http://24kul.si/podpisite-deklaracijo-za-zivljenje

Foto (c): www.24kul.si

Nova24tv opozarja da državna Slovenska tiskovna agencija dogodka ni opazila: “Je pa zelo zanimivo, da je Slovenska tiskovna agencija Parado ponosa za preteklo soboto napovedala, pohoda za življenje pa ne.”

DELITE
Exit mobile version