Domovina praznuje, nepozabna proslava v Pivki

Bilo je lepo. Nepozabno in ganljivo. Ko so vodopivci zapeli obe kitici himne, nisem mogel peti, ker sem imel polne oči solz.

Tu je nekaj fotografskih utrinkov fotografa in tehničnega urednika tednika Domovina Tomota Strleta s proslave na dan državnosti v Pivki.

Bilo je lepo. Nepozabno in ganljivo. Ko so vodopivci zapeli obe kitici himne, nisem mogel peti, ker sem imel polne oči solz.

Hvala vsem obiskovalcem, kakih 1000 jih je bilo (prešteli smo jih s pomočjo razdeljenih zastavic) čeprav TV Slovenija tega s kamero ni prikazala. V nobenem posnetku ni namreč pokazala celotnega prizorišča, velike ploščadi Parka vojaške zgodovine v Pivki.

Organizatorji so se izkazali. Dan ni noč so pred proslavo delali predvsem Igor, Klemen in Urška, a neutrudno jim je sledila vsa ekipa tednika Domovina in obeh portalov, www.domovina.je in www.iskreni.net. Klobuk dol.

Navdušenja s strani obiskovalcev je bilo obilo, čeprav je kdo od plačanih delavcev tudi bemtil in zavijal z očmi. To za nas sicer ni pomembno, je pa treba povedati, da to ni lepo, saj gre za poslovni odnos.

Zaradi obilice pozitivnih odmevov bomo proslavo naredili tudi drugo leto. Mogoče kako uro kasneje, da sonce ne bo tako žgalo 🙂 Vsekakor pa se vidimo o letu osorej 25. junija 2023.

Bog našo nam deželo, Bog živi ves slovenski rod!

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več