Podjetnik dr. Aleš Štrancar: Mediji ste najbolj krivi!

VSEM slovenskim medijem:

Mediji naj bi bili ena od vej oblasti. V Sloveniji ste se svoji oblasti že zdavnaj odrekli.

Spoštovani,

spremljamo vesti o napovedani stavki zdravnikov, shizofrenijo vlade ter »županovanja« mestne občine Ljubljane. In kdo je za to najbolj kriv. Moje mnenje je, da ste za to najbolj krivi mediji, vsi po vrsti, od leve do desne, ker ste postali sužnji PR služb (in Ruske dače na radiu Ognjišče). Novinarstva že dolgo v Sloveniji več ni. Kaj šele iskanja resnice. Pišete po nareku, velikokrat laži ali polresnice. Po navodilih Kučana, da je resnic več. Pa ni tako. Resnica je vedno ena, sama.

Pišete po nareku t. i. civilne iniciative, ki Vam jo financira Obama, čeprav Američane tako sovražite. Še ena shizofrenija.

Napadate sindikate zdravnikov, ste se vprašali kakšne so plače in pogoji dela navadnih zdravnikov, medicinskih sester?! Pišete o bajnih plačah nekaterih zdravnikov, ste pogledali kakšne so plače v Avstriji? Primanjkuje medicinskih sester, osebja za strežbo. Vi pa brez najmanjše kritike povzemate mesečnike z idejo o 30 urnem delavniku. Vam ni zasvetilo, da to pomeni, da bomo imeli za 30% manj zdravnikov in medicinskih sester, čez noč.

Vrtite raznorazne resničnostne »šove« (tudi to je neke vrste prostitucija) ter s tem učite mlade generacije kako se na lahek način živi brez dela. In mislite, da bodo problem delovne sile rešile ilegalne migracije. Pojdite v Nemčijo, Francijo,… in preštejte koliko takih migrantov dela.

Če Vam že ni mar za resnico, se mogoče vsaj vprašajte kaj bo z Vašimi bližnjimi. Večina od Vas ne bo dobila niti drobtinice iz bogatih tajkunskih miz.

In če želite, da se Slovenija v kratkem ne znajde v popolnem kaos-u začnite spremembe pri sebi. Dajte na črno listo vse kar Vam pošiljajo STA in PR službe ter začnite iskati RESNICO! Konec koncev ste prav Vi in Vaši bližnji najbolj odvisni od dela zdravnikov, medicinskih sester, inženirjev, zidarjev, ljudi, ki ustvarjajo dodano vrednost. In vsi ti kadri bodo zlahka našli službo čez mejo. Kdo bo pa Vas vzel v službo, ko bo Slovenija bankrotirala?! Ste opazili, da je nova zelo uspešna vlada pravkar najela 1,5 milijarde kredita, da se s tem omogoči tajkunizacija slovenskega elektrogospodarstva. Mislite, da bodo slovenski izvozniki plačevali še višje davke?

Vse dobro,

Aleš Štrancar

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več