Vdor na portal Vipavska

Včeraj so neznanci vdrli na portal Vipavska in nanj postavili nekaj nezaželjenih vsebin. Bralcem se za to onesnaženje, ki smo ga ravnokar počistili, opravičujemo in jih prosimo za razumevanje.

Kdo je to storil, ni jasno. Mogoče je portal zaradi svoje vsebine, ki promovira demokracijo in svobodno tržno gospodarstvo postal preveč moteč?

Enak vdor se je včeraj zgodil tudi na portalu Obalainfo.si, ki je član iste medijske skupine kot Vipavska, Primorski odmevi.

Na policijo vdora seveda nisem prijavil. Ko sem pred tedni prijavil en podoben poskus prevare, so mi po nekaj dneh  sporočili, da se s takimi stvarmi ne morejo ukvarjati. Ko sem pred leti prijavil pisno grožnjo s smrtjo, so se mi smejali. Ukrepali niso. Zato, žal, ne verjamem, da bi slovenska policija kaj naredila v tem primeru. Žrtev ima napačno ime in priimek…

V času, ko demokratični mediji doživljamo najrazličnejše pritiske in ko je oglasni prostor za Vipavsko zaradi globoke države ostro omejen, lahko samo ponosno povem, da se ne bom uklonil. Vesel pa bom, če mi bo pri tem kdo priskočil na pomoč in pomagal s kakim oglasom. Trenutno portal in brezplačnik obstajata ravno zaradi nekaj posameznikov, ki Vipavsko izdatno podpirajo. Na tem mestu jim zato izrekam javno zahvalo. HVALA!

Tino Mamić

odgovorni urednik portala in brezplačnika Vipavska

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več