Karitas zbrala že več kot 30.000 za pogorelce v Lokavcu

Foto: PGD Ajdovščina

Sodelavci Karitas vipavske dekanije vedno pomagajo družinam, ki doživljajo različne preizkušnje. Tokrat je družini zgorela hiša. V največji burji je ostala brez strehe nad glavo štiričlanska družin iz Lokavca: oče, mama, dijakinja in študentka. Doslej so dobri ljudje prispevali ogromno, že 30.000 evrov v samo nekaj dneh. Še vedno pa to ni dovolj.

Gasilci so pogasili, Civilna zaščita je presenetljivo hitro zagotovila nadomestno stanovanje. Pri Karitas so sprejeli njihov klic na pomoč in ponudili posteljnino, obleko in kar imamo za ljudi v stiski. V imenu družine prosimo za dar, ki jim bo omogočil  premostitev trenutne situacije. Ko bo začetna duševna in materialna stiska mimo pa vsaj začetna sredstva za novi dom.

Pomoč zbirajo pri Karitas vipavske dekanije, Ajdovščina, Vipavska cesta 11 na

TRR SI56 0475 1000 0867 279,

sklic SI00 260320, namen: požar.

Pogorelci Marko, Mirjam, Kristina in Nika so rekli: “Ne glede na kakšen način nam pomagate, verjemite, da to neizmerno cenimo in smo z vsako malenkostjo zadovoljni. Tovrstni dogodki znova in znova dokazujejo, da ljudje znamo stopiti skupaj, pomagati drug drugemu in biti človeški. Naša edina želja je, da spet dobimo svojo skromno hiško. Še enkrat najlepša hvala.”

Deli z ostalimi
Ne spreglejte
Naloži več