Šampanjec Ruska dača – prvi in pravi s slovensko znamko

Šampanjec Ruska dača Grand Cellier prihaja iz odličnih vinogradov z oznako premier cru – prva lega – hiše Vilmart & Cie, s pobočij vasi Rilly la Montagne v Šampanji. Šampanjec pridelujejo že od leta 1890 in se ponašajo s prestižnim statusom Récoltant Manipulant. Hiša nosi certifikat trajnostne pridelave.

Šampanjec Ruska dača je prva domača blagovna znamka šampanjca v Sloveniji. K izboru so povabili poznavalca Roberta Gorjaka in se osredotočili na smer, ki najbolj odraža odličnost in prefinjen karakter Ruske dače. Med več vzorci so izbrali tistega, ki je ponudil odlično kakovost, najboljše ujemanje s kaviarjem, primerno ceno in njemu lastno osebnost. Šampanjec Ruska dača Vilmart & Cie Grand Cellier ponudi vse to.

Ni vsako peneče vino šampanjec

Šampanjec je najboljše in najslavnejše peneče vino na svetu. Prihaja iz najbolj prepoznavne vinorodne pokrajine na svetu za peneča vina Šampanje. Samo peneča vina iz te francoske regije, ki so pripravljena zgolj in samo na tradicionalni, šampanjski način, se lahko imenujejo šampanjec.

Pravi šampanjec je dovoljeno piti ves dan

Pravi šampanjec je dovoljeno piti ves dan – od sedmih zjutraj do enih ponoči. To je privilegij najbolj ugledne pijače na svetu. Po pravem šampanjcu, pridelanem po šampanjski metodi z edinstvenim sortnim sestavom, iz modrega pinota, pinota meunier in chardonnayja,  tudi ni glavobolov. Chardonnay poskrbi za fineso, modri pinot za strukturo, pinot meunier za sadnost. Grozdje mora biti potrgano ročno.

Za užitek z vsemi čutili

Šampanjec Ruska dača Grand Cellier opisujejo kot »drzna eleganca«. Navdušuje s polnim telesom in izjemno barvo, skupaj s kaviarjem Ruske dače pa ustvarita edinstveno harmonijo okusa. Za uživanje z vsemi čutili.

Šampanjec lahko kupite tudi v Portorožu, v Promocijskem središču ISTRACARD, ki se nahaja ob restavraciji Stara Oljka. Vabljeni.

»Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!«

DELITE
Ne spreglejte
Naloži več