Doživetja na Ruski dači: Cesarska večerja

Cesarska večerja je edinstven kulinarično-gledališki dogodek z menijem, kot so ga postregli 2. decembra 1908 v ljubljanskem hotelu Union, obogaten s pravo gledališko predstavo v živo, avtorskim delom ekipe Ruska dača.

Veličasten banket je bil pripravljen v čast šestdesete obletnice vladanja »presvitlega« cesarja, njegovega veličanstva Franca Jožefa I. Jedlo se je iz pravega porcelana, s srebrnim priborom in tudi pri nas ne boste prikrajšani za to doživetje. Pilo se je peneče vino Vöslauer Goldeck, s katerim boste nazdravili tudi v Ruski dači.

Gostitelja večerje Franca Petriča, lastnika Ruske dače od 1907 do 1915, ki ji je ob prenovi dal podobo ruskih primestnih počitniških vil, upodablja gledališki, filmski in televizijski igralec Jernej Kuntner. Obljubljamo slastno, zabavno in poučno doživetje.

Skozi meni s petimi hodi boste tudi s pomočjo članov družine Petrič spoznali način življenja takratne premožne slovenske meščanske družine, se ob tem zabavali in marsikaj naučili. Čudovit sprehod skozi čas, kulinariko in teater.

Doživljajska zgodba, ki smo jo hudomušno poimenovali tudi »Večerja s petimi hodi in eno aretacijo«. Bi morali dodati še kaj? Vabljeni, da se prijavite in doživite večer, kot je bil pred več kot 100 leti.

Cesarska večerja je pripravljena na vnaprej razpisane datume v imenitnem zelenem salonu vile za 10 oseb, v paviljonu ob vili pa za 24.Posebnim željam z veseljem prisluhnejo.VEČ INFORMACIJ

Deli z ostalimi
Ne spreglejte
Naloži več