Poletni večeri na Ruski dači: “Intimno” z ansamblom Saša Avsenika

Dodatni koncert »Intimno« z ansamblom Saša Avsenika, četrtek, 1. oktobra, 2020, ob 18.00

Zaradi velikega zanimanja z veseljem najavljamo dodatni koncert ansambla Saša Avsenika iz cikla Intimno. Pohitite z nakupom, saj se »dvorana« Ruske dače na prostem ponovno izjemno hitro polni.

Koncert ansambla Saša Avsenika INTIMNO ni klasičen koncert. Je neponovljivo glasbeno doživetje, splet glasbenih uspešnic vseh treh Avsenikovih generacij in pogovora z obiskovalci, ki ustvarja intimno vzdušje in povezanost nastopajočih z občinstvom; v desetih letih mednarodnega delovanja, izvajanja približno 180 koncertov letno, se anekdot, trenutkov veselja pa tudi žalosti, kar nabere, in glasbenih želja poslušalcev prav tako. Koncertni program ni vnaprej pripravljen, ampak ga Avseniki oblikujejo s pomočjo obiskovalcev. Zato je tako edinstven in neponovljiv. V idiličnem okolju Ruske dače pričakujte jesenski večer po vaših željah, v pristni, akustični izvedbi. Pohitite, še naprej ostajamo butični, da bodo občutki segli globoko in spomini ostali za vedno.

Cena vstopnice: 20 evrov

Vstopnice so že na voljo v kavarni Ruske dače v Zg. Gameljnah. Nakup lahko uredite po e-pošti vila@ruska-daca.si ali pokličite na 068 646 148.

Deli z ostalimi
Ne spreglejte
Naloži več