Ob prazniku čestitka s sporočilom

Urednik in režiser Jože Možina je na svojem tvitu objavil, da je Aleš Štrancar ob prazniku vrnitve Primorske na pročelje podjetja ojavil čestitko ob prazniku vrnitve Primorske. Ob tem je podal zahvalo domoljubom v TIGR-u in primorskim duhovnikom, tistim, ki so delali za slovensko Primorsko pod fašizmom, a so jih nosilci rdeče zvezde zanikali in pobijali. Možinov tvit je požel precej pohval in velik odmev na socialnih omrežjih.

Čestitka je odmevala tudi zaradi današnje proslave ob vrnitvi Primorske v Ajdovščini, ki si jo je tudi letos politično podredila slovenska levica. BIA Separations je čestitko za največji primorski praznik naročila tudi v časniku Vipavska, ki gre v tisk naslednji teden. Čestitko objavljamo tudi tukaj.

Zanimiv in zelo odmeven je bil tudi Možinov tvit, ki se je nanašal na ideloško zlorabo proslave in državnega praznika. “Eni, omalovažujejo praznik vrnitve Primorske z razdiralno ideologijo, domačini pa imamo pametnejše delo. Ej, ta vipavska zemlja, zlato daje…” Možinovi so bili med proslavo v vinogradu, saj kmetje ob sobotah nimajo časa za zabavo. Bendima je te dni v polnem teku. Da je grozdje v Dobravljah dobro obrodilo vidimo tudi na fotografiji, ki jo je Možina dodal svojemu tvitu.

 

 

Deli z ostalimi
Ne spreglejte
Naloži več