Crossminton, pogovor z Alešem Naraglavom

V tem času, ko je zaradi zdravstvene situacije pri nas marsikaj zaprtega, smo pokukali v eno izmed športnih trgovin, ki je morala v tem letu še v drugo zapreti svoja vrata. Lastnik trgovine Loparji.si Trbovlje Aleš Naraglav nam je uvodoma predstavil svojo športno pot.

Največ športnih uspehov, tako doma kot na mednarodnih tekmovanjih je dosegel v prav posebnem badmintonu, ki mu sam rečem hitri badminton, uradno pa ga imenujejo crossminton. Če boste spremljali oddajo do konca, boste lahko na Miklavžev večer tudi vi prišli do seta za to zanimivo igro, ki se lahko igra tako v dvoranah kot na prostem. Celo v temi, kar omogočajo posebne žogice. Tudi veter ne povzroča večjih preglavic.

Vzporedno z ukvarjanjem s športom, se je našemu tokratnemu gostu pred leti porodila tudi ideja o spletni trgovini, prek katere je prodajal sprva vse za omenjeni šport, kasneje pa je dodajal še druge športne rekvizite: športna oblačila, obutev, žoge, mizice za namizni tenis, loparje, skiroje, poirt za otroke… Pred leti je odprl prvo trgovino v Trbovljah, lani pa se je preselil v prostore nekdanje trgovine z obutvijo v samem središču Trbovelj. Kaj vse v trgovini ponuja, si lahko ogledate v oddaji.

Povedal nam je tudi, kako se je znašel in poslovno “preživel” v pomladnem času zapiranja javnega življenja, ko je bila zaprta tudi njegova trgovina. Žalosti ga, da je moral trgovino za kupce zapreti tudi v tem drugem valu. Meni, da bi kupci v njegovo trgovino lahko vstopali povsem varno, tudi zato, ker tudi v normalnih časih ne beleži množičnega obiska. Za enega ali dva kupca hkrati pa bi lahko tudi v tem času, ko je prav, da se vsi čim več varno ukvarjamo z rekreacijo na prostem ali doma, ustrezno poskrbel, da ne bi prihajalo do okužb. Povedal je, da zaradi ukrepa zaprtja trgovine zaenkrat od države ni prejel še nobene pomoči. Da ni padel v rdeče številke so mu pomagale tudi dolgoletne izkušnje s prodajo prek spleta. Več pa v oddaji in seveda, ne pozabite na Miklavževo nagrado. Kako do darila, pa izveste ob koncu oddaje.

Povezava do oddaje: KLIK

Deli z ostalimi
Ne spreglejte
Naloži več