Požar ima novo TV oddajo na Planetu

Uradno je potrjena infomracija, da ima od nedelje naprej Bojan Požar svojo novo televizijsko oddajo. Tretjo po vrsti. Začel je z oddajo Požareport v kateri je intervjuval znane osebnosti. Potem je ustanovil oddajo Faktor na TV3 z dvema gostoma, za voditelja pa je postavil najprej Vladimirja Voduška, nato pa Aljuša Pertinača. Nekaj časa je bil celo polovični lastnik celotne televizije TV3, kjer je oddaja še vedno na sporedu vsak dan ob 19.15. Z novim letom se je zaradi preobremenjenosti poslovil od Faktorja. Nekaj tednov kasneje je v medije prišla novica, da pripravlja novo oddajo na Planetu.
Zdaj pa so znane tudi vse podrobnosti.
“V novi pogovorno-analitični oddaji Ura moči z voditeljem Bojanom Požarjem bomo vsako nedeljo ob 18.30 prisluhnili argumentirani debati o aktualnem političnem dogajanju. Voditelju se bodo v studiu pridružili tudi komentatorji,” napovedujejo na Planetu. V oddaji naj bi bila po dva gosta, vendar ne v taki obliki kot na Faktorju.
“V času, ko se novinarje in medijske hiše uvršča v leve in desne stolpce, bi morali več razmišljati o neki drugi delitvi: na tiste, katerih informacije se največkrat izkažejo za točne, njihove napovedi pa za zanesljive, in na tiste, ki gledalcem te dodane vrednosti ne ponujajo. Zato bo nova oddaja Ura moči z Bojanom Požarjem več od komentarja aktualnih dogodkov. Ponudila bo edinstven zakulisni vpogled v razmerja moči med glavnimi odločevalci, njen ogled pa gledalcem omogoča tudi bistveno lažje predvidevanje prihodnjega razvoja dogodkov. Vsako nedeljo ob 18.30 je zato Ura moči. Biti ob pravi uri na pravem kanalu pa pomeni biti dobro informiran,” pravi odgovorni urednik informativnega programa Mirko Mayer.

Pogovorno-analitično oddajo Ura moči lahko na Planetu spremljate v nedeljo ob 18.30.

Deli z ostalimi
Ne spreglejte
Naloži več