Nevladniki med nami

V letu 2019 smo imeli v Sloveniji volitve. Dobili smo novo vlado in nov parlament. Sedaj pa nam dejansko vladajo nevladniki, ki jih nismo izvolili. To so dobro plačani ljudje. Menda je njihov proračun večji od tistega, ki ga dobi naša vojska.

Nevladniki so zelo pogumni in zelo pametni ljudje. Njim gre vsa vera in vse imajo prav. Na vse se razumejo, so posebna stroka brez katere se v Sloveniji ne morenič zgoditi. Spoznajo se celo na medvede in volke, posebno pa na migrante vseh
vrst, ki jih budno spremljajo še preden nezakonito prestopijo našo slovensko mejo in jim nudijo vso pomoč. Če prav razumem, je to njihovo glavno opravilo. In če kdo misli drugače, je takoj imenovan za nacista in fašista in ima sovražni govor.

Zanimivo! Tudi do civilnih iniciativ, ki odkrito spregovorijo o težavah z migranti, niso nič kaj prijazni. Naši ljudje, ki jim migranti povzročajo nasilna dejanja in delajo veliko škodo, jih kaj dosti ne zanimajo. Do njih se obnašajo arogantno. Pred njimi se tresejo celo naša sodišča, tožilstva in drugi organi oblasti, saj so njihove zahteve rešene po hitrem postopku.

Hitro pridejo s svojimi komentarji v javne medije, ker je denar sveta vladar. Ob vsem tem pa poslušamo vsak dan, da ni denarja za vojsko in za policijo, ki bi morala bolje varovati naše zunanje meje in našo suvereno državo Slovenijo. Zato si postavljam vprašanje kdo in zakaj jih plačuje, kdo jih kontrolira in komu polagajo račune za svoje delo? Če je to isti, ki
pravi, da ni denarja za vojsko in policijo, je tu nekaj hudo narobe.

Deli z ostalimi
Ne spreglejte
Naloži več